Lakás dekoráció évszakok szerint vászonképekkel
2021-04-20

Mutatunk pár tippet, hogyan tudod vászonképekkel az évszaknak megfelelően dekorálni otthonod!

Lakás dekorálás évszakok szerint

 

Az otthonok dekorációjának egyik alap eleme a fal dekorálása. Ez kezdődik a gondosan kiválasztott falfestékkel, majd folytatódhat polcokkal, díszekkel, képkeretekkel vagy vászonképekkel. A cél azonban ugyanaz, mindenki az ízlésének megfelelő tárgyat választja annak érdekében, hogy harmonikus hatást érjen el. Egy jól kiválasztott vászonkép szinte minden otthonhoz igazodik, a kiválasztott képnek és a nyomtatási technikának köszönhetően. A vászonképekből készült fotófal öltözteti az otthonod helyiségeit. 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakás évszakok szerinti dekorálása. Ismered az érzést, amikor karácsony után, mikor lekerülnek az égősorok és a szebbnél szebb díszek, üresnek érzed az otthonod?

Erre nyújtanak megoldást az aktuális évszaknak megfelelő vászonképek vagy fotófal. Mutatunk pár példát!

Tavaszi képek, amivel hangolódni tudsz a melegebb időre, megkezdődhet a tél búcsúztatása. Válassz friss, virágos vászonképeket az állandó kiegészítőkkel harmonizáló színekben.

    

     

A nyár sokak kedvenc évszaka, van, akinek a meleg eseték jelentik a boldogságot, mások a színekben lelik örömüket és vannak, akiknek a nyár a kikapcsolódást jelenti. A kirakott vászonképek hangulatod és személyiséged is tükrözni tudod.

     

     

 

Az ősz beköszöntével megkezdődik az elmúlás időszaka. Ez jellemzi a természetet, az időjárást és az emberek hangulatát is. Elbúcsúztatjuk az élményekkel teli nyarat és felkészülünk a hidegebb és sötétebb időszakra. Azonban mielőtt ez beköszöntene érdemes megcsodálni az őszt, hiszen az év egyik legszínesebb időszaka jön el. A nyári dekoráció felszámolása után, nem szokás egyből a karácsonyit kitenni. Ilyenkor jelent megoldást néhány őszi fotó vagy olyan vászonkép, ami az őszre emlékeztet, lehetnek családi képek, általad készített természetfotók vagy választhatsz galériánkból is.

     

     

 

Télen nagy hangsúlyt fektetünk a karácsonyi dekoráció tökéletesítésére. Amennyiben évszakonként vagy ünnepekhez igazítva tervezzük otthonunk dekorációját, érdemes a vászonképeket is lecserélni, hogy teljes legyen a harmónia.

     

     

 

A cikkben található képeket megtalálod a Galéria menüpontban, az applikáció segítségével válaszd a hozzád leginkább passzoló képet, formát és méretet.

Feldolgozás folyamatban...