4+1 nagyszerű ok, hogy miért minket válassz
2021-03-02

A következő bejegyzésben összeszedtük, hogy miért rendelj tőlünk vászonképet otthonodba, irodádba vagy bárhová, ahol dekorálni szeretnél.

Termékkínálatunk

A termékeket gondosan kiválasztott alapanyagokból készítjük el. A tökéletes vászonkép alapjául szolgál a borovi fenyő vakráma, ami nem vetemedik az idő múlásával, így sokáig megőrzi eredeti minőségét és állapotát. A vászonra a legmodernebb Latex technológiával nyomtatjuk a képet. A modern technikának köszönhetően, a kép színei intenzívek maradnak, jól látható lesz minden részlet. A legjobb az egészben, hogy ezt a minőséget oldószermentes, környezetbarát technológiával érjük el.


Ügyfélszolgálat

Termékeink és szolgáltatásaink kapcsán hétfőtől péntekig 8:00-17:00 között tudsz velünk kapcsolatba lépni. Támogatást és segítséget nyújtunk a közösségi oldalakon, e-mailben vagy telefonon. Ha a rendelés során elbizonytalanodtál vagy kérdés merül fel, írj nekünk és segítünk!


Termék visszaküldése

A képet minden esetben az általad kiválasztott paraméterek alapján készítjük el. Ennek ellenére, ha nem vagy elégedett a kapott termékkel, írj nekünk és közösen megtaláljuk a megoldást!


Ajándék küldés egy szeretett személynek

Ajándékba küldenéd valakinek meglepetésből a vászonképet? Nálunk erre is van lehetőség. Írd meg nekünk megjegyzésben, hogy kinek szeretnéd a képet, írj egy rövid üzenetet (kb. 4 mondat) és mi kézzel írt levél formájában rejtjük el a csomagban. A számlát neked küldjük e-mailben, így szeretted az ajándékot és a kedves üzenetet kapja kézhez.


+1

A megrendelt kép már tegnapra kellett volna? Utolsó pillanatban találtál rá a legtökéletesebb ajándékra? A rendeléskor a megjegyzésben írd meg, hogy expressz szolgáltatásunkra van szükség, és mi vállaljuk, hogy 24 órán belül feladjuk a képet a futárszolgálattal. (A futár szállítási idejére nem vagyunk hatással, így a feladás után nem áll módunkban garanciát vállalni a kiszállítási időre, de mindent megteszünk, ami rajtunk múlik ☺!)

Sőt, ha szeretnéd, úgy személyesen is átveheted, akár már a rendelés napján!

Feldolgozás folyamatban...